Partner, ki vam pri vodenju projektov zagotavlja več.

Strokovno. Profesionalno. Zanesljivo. – Vinibis d.o.o.

AKTUALNI RAZPISI

Preverite vse trenutno aktualne razpise.

PRIJAVA NA RAZPIS

Kako do nepovratnih sredstev?

KONTAKT

Imate vprašanje za nas? Kontaktirajte nas!

Smo med vodilnimi podjetji za vodenje projektov pri nas

V podjetju Vinibis d.o.o ves čas nadgrajujemo znanje in izkušnje in smo eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju projektnega svetovanja pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev (kreditov), pripravi investicijskih in poslovnih načrtov, administrativnega in finančnega vodenja projektov. Zaposlujemo strokovnjake, ki svoja znanja na vseh področjih projektnega vodenja tudi nenehno izpopolnjujejo.

Zaupanja vreden partner

Zavedamo se vseh izzivov in skrbi naših strank, ki nam zaupajo vodenje svojih projektov in kako zelo pomembne so pri našem delu kakovost, strokovnost, odzivnost in natančnost. Doslej smo sodelovali z več kot 2.000 poslovnimi partnerji, med katerimi so tudi največja slovenska podjetja in proračunski uporabniki. Naše vodilo je brezhibna kakovost, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Na vaše projekte gledamo skozi oči podjetnika

Zavedamo se da ste podjetniki osredotočeni na svoje delo in doseganje poslovnih ciljev, zato nikakor ne želimo da vam je vodenje projekta breme, temveč dodana vrednost vašemu poslovanju. Vaše projekte vodimo kot da je naše, kjer vedno iščemo najboljše rešitve za podjetje in vas pri tem skušamo čim manj obremenjevati.

Naši partnerji, ne stranke

Pri nas niste le stranka, ampak ste naš PARTNER.
Ker je naša kultura enako pomembna kot naša strokovnost, lahko z naše strani pričakujete iskrenost in dolgoročno partnersko sodelovanje. Predvsem pa, da imate ob sebi vedno zaupanja vredno pomoč na poti do vašega uspeha!

Brezplačen posvet strokovnjaka

Želite še uspešnejše poslovati? Naročite se na brezplačen posvet našega strokovnjaka in preverite rešitve, ki vam bodo pomagale do lažje realizacije vaših idej in uspešnosti vašega poslovanja.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo podjetja je vam kot strankam omogočiti uspeh pri pridobivanju in črpanju nepovratnih sredstev. Smisel našega poslovanja je zagotavljanje celovitih in kakovostnih storitev, ki uspešno zadovoljujejo potrebe naših strank.

Podatki podjetja

Pisarna:

Vinibis AL d.o.o., PE LJUBLJANA
Selanova ulica 20, (Lj.-Savlje)
1000 Ljubljana

Sedež podjetja:

Vinibis AL, marketing in komunikacije, d.o.o.
Podzemelj 19A
8332 Gradac
Matična številka: 8510130000
Davčna številka: SI 46677968

Kontakt:

Andrej Kure, Direktor
andrej@vinibis.si
040 200 323

»Sprejmi sebe in spremenil boš svet.«

 

E-NOVICE

Prijava na E-novice

Bodite informirani o novih razpisih in pomembnih novicah.

040 200 323